descarca video facebook 867

Cum descarci clipuri video de pe Facebook pe iPhone Relativ puţin cunoscută, ClipGrab este o aplicaţie pentru PC care facilitează download de clipuri video de pe YouTube şi Facebook. Vrei sa asculţi muzică de pe YouTube în maşină, http://ro.savefrom.net/9-how-To-download-facebook-video.html (https://ro.savefrom.net) dar fără complicaţia unei conexiuni permanente la internet? Soluţia funcţionează la fel de bine şi pentru download download descarca video facebook de pe facebook. Pentru a descărca un clip video trebuie să copiați link-ul și să îl lipiți în opțiunea programului Paste URL, după care selectați calitatea pe care o doriți.

Programe noi

Fotografii, adresă, clipuri video, mesajele Messenger, contacte, locații, adresele contractelor, comentarii, ciupituri, reclamele pe care ați dat click. Din păcate nu avem posibilitatea să selectăm ce anume dorim să descărcăm. Apasă această comandă și în câteva  momente,în funcție de viteza descărcare  pe internet veți avea clipul video descărcat  în telefon. Acum că ați găsit clipul video pe care doriți să-l descărcați, veti vedea sub clipul video numărul de comentarii și apăsați pe el.

  • In functie de timpul petrecut pe cea mai mare retea sociala, s-ar putea sa ai nevoie la un moment dat sa stii cum descarci un clip de pe Facebook.
  • Și aplicația este gratuită, deci acesta este un avantaj suplimentar.
  • Posibil doriți să priviți video mai târziu, când nu veți avea acces la internet, sau videoclipul poate fi șters.
  • Prin urmare, pluginurile necesare sunt adesea eliminate din magazinele oficiale Chrome și alte browsere.
  • În dependență de site-ul ales, puteți selecta formatul dorit înainte sau după ce apăsați butonul pentru descărcare, apoi așteptați până se va descărca fișierului.

Pentru a putea descărca fișierul nu ne rămâne decât să dam un play și apoi să dăm click dreapta pe filmuleț.

Acesta va deschide clipul video în pagina de destinație de unde se poate descărca. Țineți apăsat câteva secunde pe suprafața clipului vieo și ridicați degetul când va apărea meniul. În situația în care acest meniu nu s-a afișat și ați reușit să porniți clipul video, atingeți semnul X din colțul de sus stânga pentru a reveni la meniul extins. Deschideți Facebook în web browser-ul Safari chiar dacă aveți deja instalată o aplicație facebook în telefon și sunteți deja autentificat automat acolo.

Informatii online ca sa stii tot ce te intereseaza Ca sa stii informatii de incredere

Apăsați pe prima opțiune; Deschide in fila noua apoi pur și simplu apăsați play pe video. Odată deschisă pagina dedicată clipului video, trebuie atingeți spațiul de sus unde se află URL-ul pentru a face adresa URL-ului din Safari vizibilă și să înlocuiți „m” pe care-l vedeți în acest URL cu „mbasic„. Aceasta va deschide video într-o pagină care va permite descărcarea clipului video.

Free Facebook video DownloaderAcum că sunteți logați, Facebook vă va permite să navigați pe conținut, deci puteti să mergeți la clipul video pe care vreți să-l descărcați. In situația în care nu sunteți deja conectat și aceasta nu s-a produs automat, vă rog să introduceți în căsuțele din dreapta sus adresa dumneavoastră de e-mail și parola de autentificare și apăsați butonul de conectare.

  • Vă invităm să descoperiți aplicațiile minune, prin care lucrurile vor deveni extrem de simple.
  • Apoi susţine că a fost concediat după ce a lucrat timp de trei ani în companie pentru că a refuzat să participe la testare.